Zmadhoni gjoksin momentalisht: Nuk ju nevojitet operacion estetik!

woman

Nëse dëshironi të tërhiqni vëmendjen rreth dekoltesë suaj apo për fustanin e caktuar që bash bukur nxjerrë në pah gjoksin tuaj të bujshëm, nuk duhet të brengoseni, sepse mund t’ju ndihmojnë këto truke!

Nuk keni nevojë të blini sytjena të shtrenjtë apo të mendoni për operacione estetike.

Me këto këshilla përnjëherë do të rrisni gjoksin.

1. Dy sytjena

Kështu është e thjeshtë, por ka efekt!

2. Shtojcat

Vihen në sytjena dhe përnjëherë rritet gjoksi juaj.

3. Kapëset

Bretelat në shpinë bashkoni me kapëse. Kështu do të bëni një dekolte të bujshme.

4. Konstruktimi

Pak grim dhe disa nuanca hijesimi ngjyrë teni do të bëjë magji të vërtetë për rritje vizuale të gjoksit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤