Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras

View Gallery
12 Photos
Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira Alberto 5

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira Alberto 4

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira Alberto 3

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira Alberto 1

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
alberto-botia Eleni

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni 3

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni 2

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni 1

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Foureira

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Fureira 3

Zbulohet futbollisti që i ka rrëmbyer zemrën Eleni Foureiras
Eleni Fureira 1

Pas suksesit me performancën shpërthyese në gjysmë finalen e parë të Eurovision, është zbuluar partneri i shqiptares, Eleni Foureira.

Ajo përfaqëson Qipron në konkursin e këtij viti, prandaj kanë nisur hulumtimet për të.

Ajo është një prej ikonave të Greqisë dhe gëzon prej më shumë se 1 viti romancën me futbollistin spanjoll Alberto Botia.

Eleni ka performuar këngën “Fuego” dhe në Greqi i kanë vendosur nofkën e divës Beyonce për fuqinë dhe energjinë që transmeton sa herë del në skenë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤