Zakonet që ju bëjnë të dukeni më të moshuara

Të gjithë e dimë që plakja është një proces i pashmangshëm, por, nga ana tjetër, janë disa zakone, në të përditshmen tonë, që na bëjnë të dukemi më të rinj ose më në moshë.

Veshja, është kryesorja, duke qenë edhe prezantimi i parë që bie në sy më tepër, por ajo nuk është e vetmja. Ka edhe gjashtë të tjera…

1. Prerja dhe krehja e flokëve
2. Të ngrënit gjithnjë diçka përpara televizionit
3. Jastëku i gabuar
4. Ekspozimi i tepërt në diell, siç e dini, rrudhat janë gjithnjë gati në diell.
5. Fërkimi i vazhdueshëm i syve që mund të duket si çlodhje por në fakt i dëmton më tepër ata.
6. Të pish lëng portokalli në mëngjes.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤