Yoga për ngrohje më efikase të muskujve para trajnimeve

yogaËshtë krejt e njohur që nga joga mund vetëm të avanconi shëndetin tuaj fizik dhe mendor, për ç’arsye kemi vendosur t’jua paraqesin teknikat dhe protezat të cilat më së miri relaksojnë, ngrohin dhe përgatisin trupin për stërvitje.

Lëvizjet e zakonshme për ngrohje të muskujve para stërvitjeve, pas një kohe mund të bëhen të njëtrajtshme dhe monotone.

Në një mori teknikash të ndryshme për përgatitje të trupit për stërvitje, keni gjetur proteza joge fantastike, të cilët në mënyrën më të mirë do t’ju përgatisin për stërvitje të lodhshme.

Njëkohësisht, kjo joga stërvitje relakson trupin dhe mendimet dhe në mënyrë shumë efikase ngroh trupin, eliminon mundësitë për lëndime.

Kjo stërvitje mund të praktikohet edhe pas stërvitjes suaj të zakonshme kur ju nevojitet pak relaksim…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤