Xhupat, xhaketat dhe palltot e vetme që ju duhen për këtë sezon, sipas supermodeleve!

Kur bëhet fjalë për modën, supermodelet përgjithësisht janë në pararojë përsa i përket tendencave më të rëndësishme të sezonit.

1-1

Picture 1 of 5

E pritshme duke qenë të parat që i veshin ato në pasarela, ndaj kur i shihni të fotografohen në një veshje të caktuar, do të thotë se ajo është në modë dhe së shpejti do të shitet me shpejtësinë e dritës.

Kjo është dhe arsyeja përse me ardhjen e dimrit, të gjithë i kanë sytë nga supermodelet për të zbuluar cilat janë tendencat përsa i përket xhupave, palltove dhe xhaketave.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤