Xhinse seksi: A do t’i përthekonit xhinset nga prapa?

Shtëpia franceze e modës “Veements” dhe brendi kult “Levi’s” kanë shpikur xhinse provokuese.

Prerja në pantallona është i vendosur në vithe. Xhinset kanë bel të lartë dhe pjesërisht janë të shqyera, por me detaj të veçantë mbërthimi.

Xhinse 1

Picture 1 of 3

Përveç kësaj, mbërthimi “në shpinë”, është krijuar ashtu që të shkojë në tërë gjatësinë, nga nyja e gjurit deri te beli.

Sipas idesë së modës së brendit “Vetements”, zinxhiri i pasmë duhet të qëndrojë pak i hapur në mënyrë që të shihen veshjet e brendshme apo, nëse jeni mjaft të guximshme, lëkura lakuriq.

Si edhe të gjithë trendët e rëndësishëm të modës, ashtu edhe këto xhinse kanë vërshuar rrjetet shoqërore dhe kanë ngritur zhurmë midis trendestereve.

Derisa dikush i lavdëron, të tjerët i kontestojnë, ajo më e rëndësishmja është që askënd nuk e le indiferent.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤