Xhensila Myrtezaj: “Krahasimi me të tjerë është shumë penguese për artistët!”

View Gallery
4 Photos
Xhensila Myrtezaj: “Krahasimi me të tjerë është shumë penguese për artistët!”
256414

Xhensila Myrtezaj: “Krahasimi me të tjerë është shumë penguese për artistët!”
photo

Xhensila Myrtezaj: “Krahasimi me të tjerë është shumë penguese për artistët!”
xhensila2-e1429301072467-690x462

Xhensila Myrtezaj: “Krahasimi me të tjerë është shumë penguese për artistët!”
xhensio-780x439

Xhensila Myrtezaj e ka pranuar se krahasimi që i bëjnë me artiste të tjerë e dëmtojne atë. Ajo ka thënë në një intervistë të dhënë së fundmi se nuk do të donte të ngjasonte me askënd, pasi kjo do ti dëmtonte karrierën.

Gjatë një interviste në “Talk Kohavizion”, ajo është pyetur se çfarë mendon rreth krahasimeve që i bëjnë me Elvana Gjatën.

“Kam hasur në shumë krahasime të tjera, jo vetëm me Elvanën. Është një gjë shumë penguese për artistët, sepse kush është ai artist që nuk do të jetë unik dhe vetvetja.

Unë këtë kam synuar gjithmonë dhe kjo është gjëja që më ka penguar, pasi nuk kam dashur kurrë të ngjasoj, apo të kem dikë si imazh, nuk do ndodhë kurrë”, u përgjigj Xhensila

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤