Xhemi Shehu, moderatorja me traditë familjare në televizion, shikoni kush i ka paraprirë…


Pak e dinë se Xhemi Shehu është mbesa e spikeres së parë të televizionit shqiptar, Stoli Beli.

Stoli Beli është shprehur se sa herë sheh Xhemin në ekran, i duket sikur sheh veten.

“Është vajza e vajzës së vëllait (Moisiut), por unë e kam mbesë shpirti. Që të vogël e kam dashur shumë dhe kam ruajtur shumë kujtime nga ajo, që nga kartolinat që më ka shkruar e deri te suveniret.

Xhemi me mamanë e saj, Çiljetën, vinin shpesh në shtëpinë time, ashtu si edhe unë te ato”.

“E shihja teksa hidhte shtat dhe që atëherë e kam ndjerë që ajo do të çante në botën e artit. Drejt të them, kur e kam parë për herë të parë në ekran, kisha shumë frikë.

Më rrihte zemra fort dhe emocionohesha, ndërsa tani jam krejt e sigurt te ajo.

Në çdo dalje skenike të saj, më duket sikur shoh veten”, ka rrëfyer Stoli Beli për “Panorama plus”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤