Winnie në top formë në Majemi

U bë e famshme në spektaklin “America’s Next Top Model”, ku edhe rrëfeu vështirësitë që kishte kaluar për shkak të bullizmin në fëmijëri dhe adoleshencë si pasojë e pamjes së saj.

6-1

Picture 1 of 7

Sot, Winnie Harlow është një modele tepër e famshme dhe vazhdimisht përsërit që e ka përqafuar çrregullimin e lëkurës që ka dhe nuk e pengon që të bëjë një jetë normale.

E për të treguar normalitetin, 22-vjeçarja provoi se nuk zhvishet vetëm kur i kërkohet në pasarelë, por edhe në plazhet e Majemit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤