Vlerësimi i shenjave të zodiakut: nga më të edukuarit tek më të “poshtrit”

Zodiaku priret të përfaqësojë personalitetin e secilit prej nesh si për tiparet pozitive ashtu dhe për ato negative. Sot do të paraqesim një vlerësim të shenjave të zodiakut: nga më xhentilat tek me te poshtrit.

Binjakët

Thjesht të mirë. Binjakët mund t’i pranojnë njerëzit me të gjitha mangësitë e tyre dhe janë gjithmonë të gatshëm të japin një shans të dytë për ata që duan të përmirësohen. Ai është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë.

Luani

I dashur, si një fëmijë. Luani gjithmonë beson në të mirën dhe përpiqet të shohë të mirën tek njerëzit. Nëse luani do, është përgjithmonë.

Peshorja

Ata janë shumë të qetë dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar të gjithë ata që kanë nevojë. Por shpesh ata duhet të përballen me pavendosmërinë e tyre. Peshores nuk i pëlqen të diskutojë, por ata `preferojnë të jenë zgjidhës të shkëlqyeshëm të problemeve. Kjo i bën ata njerëz më të mirë.

Shigjetari

Shigjetari do të gjejë lehtësisht një rrugëdalje nga një situatë e vështirë. Me Shigjetarin është gjithmonë e këndshme për të komunikuar, ata dinë të dëgjojnë, por gjithashtu duan dhe të dëgjohen.

Peshqit

Peshqit janë njerëz shumë të ndjeshëm. Ata dëgjojnë eksperiencat e të tjerëve sikur të ishin të tyret. Emocionet e tyre shpesh marrin përparësi dhe mi ta vetë. Për këtë arsye peshqit vuajnë shpesh.

Ujori

Ai gjithmonë deklaron për drejtësi, edhe nëse e gjithë bota është kundër tij. Por shpesh mund të ndryshojë mendjen, gjë që çon në konfuzionin e të tjerëve.

Gaforrja

Gaforrja është gjithmonë shumë e dashur dhe kujdeset për familjen dhe miqtë e saj. Ata mund të japin dashuri dhe gjithmonë të të vijnë në shpëtim në momentet e vështira të jetës.

Demi

Demi është gjithmonë i sjellshëm me të tjerët dhe i pranon aa siç janë. Por demit shpesh i pëlqen të merret me të tjerët dhe për këtë arsye vazhdimisht harron individualitetin dhe origjinalitetin e tij.

Bricjapi

Shumë kokëfortë dhe është pothuajse e pamundur ta bësh atë të ndryshojë mendjen. Ka vetëm dy opsione: e drejta dhe e gabuara. Megjithatë, për të dashurit e tyre, Bricjapi është gati të bëjë të pamundurën për t’i bërë ata të lumtur.

Virgjëresha

Është e mrekullueshme të zgjidhësh edhe pyetjet më të vështira. Por për të kënaqur virgjëreshën është jashtëzakonisht e vështirë. Për këtë arsye, njerëzit e kësaj shenje shpesh neglizhojnë ndjenjat e të tjerëve.

Dashi

Medaljen e argjendtë për dashin. Dashi është gjithmonë i sinqertë, por ndonjëherë fjalët që ai thotë janë mizore dhe kanë tendencë të lëndojnë njerëzit rreth tij.

Akrepi

Më i forti i të gjithë zodiakut. Ai gjithmonë merr atë që dëshiron dhe nuk kujdeset nëse dikush mund të vuajë. Akrepi është një mjeshtër në manipulimin e njerëzve. Ai gjithmonë mendon për interesat e tij para së gjithash.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤