Vlashent Sata,Gegnisht n’ Paris

 


madame cover vlashent

Për fmininë, për shokët, për babën, balonat, hanën, rranj’t, dashninë…albumi i parë, një koncert në Shkodër, dy në Tiranë dhe një në Paris , në teatrin “Le Palace” ku kanë kënduar yje si Michael Jackson e Steve Wonder . Valshent Sata këndon shqip dhe zbulohet nën Hanën e Plotë…

 

Këtë muaj me Madame janë; Driada Dervishi/Viol Xhafaj/Linda Guri/Jerida Sakaj/Kastro/Zizo/Aida Baro/Arjeta Grezda/Adi Shehu/Fleura Shkëmbi/Arnida Çapi/Saviola Shahollari.

Një Dossier kushtuar Shkëlqimit   femëror të   Monarkisë  Shqiptare me foto të papublikuara më parë.

Moda na rikthen te vitet   ’30.

 

 

 

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤