Vjeshtë e kadifenjtë

View Gallery
16 Photos
Vjeshtë e kadifenjtë
bottega-veneta-f16-106_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
fendi-f16-105_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
valentino-f16-079_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
cavalli-f16-062_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
beccaria-f16-003_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
philosophy-f16-074_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
hem-f16-028_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
van-noten-f16-038_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
rochas-f16-078_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
ferretti-f16-014_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
emporio-armani-f16-083_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
lacoste-f16-125_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
ackermann-f16-023_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
desigual-f16-033_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
costume-nat-f16-030_oggetto_editoriale_720x600

Vjeshtë e kadifenjtë
giorgio-armani-f16-035_oggetto_editoriale_720x600

Tendenca më e butë e sezonit…

 

 Kush është coha më e shkëlqyeshme  dhe më sensuale e vjeshtës? Kadifeja, nuk ka asnjë dyshim.  Tendenca e madhe e pasarelave të modës vjeshtë-dimër 2016-2017 , përthyet në komplete bujare pizhamesh  ( Alberta Ferretti),  veshje të gjata të buta  (Valentino, Philosophy nga  Lorenzo Srafini),  kostume me prekje kadifeje   (Dries Van Noten)  dhe veshje mbrëmjeje të qëndisur me një prekje romantike retro  (Luisa Beccaria).

Kushti për të arritur nivelin maksimal të elegancës? Një i vetëm: që të jetë rreptësisht kadife zero, për të valëzuar më mirë mes siluetave fluide dhe qepjeve të lëshuara.

Liheni veten në frymëzimin e kadifeve  më të bukura të sfilatave dhe nis mendo për gardërobën “sharm&dramë”.

*Marrë nga Elle.it

 

 

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤