VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…

View Gallery
52 Photos
VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
1-49

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
2-53

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
3-44

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
4-42

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
5-35-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
6-31-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
7-27-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
8-26-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
9-21-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
10-25-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
11-19-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
12-17-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
13-16-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
14-15-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
15-15-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
16-12-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
17-11-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
18-8-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
19-6-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
20-10

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
21-5-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
22-5-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
23-8

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
24-5-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
25-4

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
26-3-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Amber-Rose-2017

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Angela-Sarafyan-2016

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Bebe-rexha-2017

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Beyoncé-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Chrissy-Teigen-2016

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Gwyenth-Paltrow-2013.

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Hailey-Baldwin-2017

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Hailey-Baldwin-2017-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Heidi-Klum-2017

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Irina-Shayk-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Jaimie-Alexander-2013

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Jennifer-Lopez-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
JLO

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
kardashian-2016

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
kardashian-west-2016

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Khloe-dhe-Kourtney-Kardashian-2016

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
kim-kardashian-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
koka-39-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
lopez-2000

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Lopez-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Miley-Cyrus-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Miley-Cyrus-2015-1

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Olivia-Munn-2017

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Rihanna-2014

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
rita-ora-2015

VIP-at që guxuan më shumë me veshjet këtë vit dhe më parë…
Toni-Braxton

Fustanet me ngjyrë “lakuriq” janë kthyer në trendet më të pëlqyera në Hollivud, në vitet e fundit.

VIP-at janë parë me fustane të thjeshta, ose me rrjetë, dhe ngjyra e cohës poshtë jep përshtypjen se nuk kanë veshur asgjë nën të.

Yje si Xhenifer Lopez, Kendal Xhener dhe Laverne Koks janë vetëm disa nga VIP-at që kanë eksperimentuar.

Pa harruar VIP-at shqiptare si Rita Ora dhe Bebe Rexha…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤