Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë

View Gallery
9 Photos
Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila1

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila2

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila3

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila4

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila5

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila6

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila7

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila8

Vila e Pablo Escobar në Meksikë, shndërrohet në një hotel luksi, ja sa kushton një natë
Vila9

Quhet “Shtëpia Malca” dhe është një hotel luksi në Gjirin e Meksikës, në rrethinat e qytetit Tulum. E veçanta: bëhet fjalë për një vilë të vjetër të Pablo Escobar, narkobosi i famshëm kolumbian i vrarë në vitin 1993.

24 dhoma, pishina, restorant dhe plazhe, gjithçka e rrethuar nga palmat. Kostoja? Rreth 500 dollarë nata.

Struktura kishte mbetur e papërdorur deri në 2003, kur Lio Malca, figurë kryesore në tregtinë e artit në Nju Jork, vendosi të investonte në shtëpinë e Escobar, duke e kthyer atë në një ndërtesë prestigji.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤