Video: Bëhet e gjallë Elvana Gjata, reagim i veçantë

View Gallery
3 Photos
Video: Bëhet e gjallë Elvana Gjata, reagim i veçantë
Elvana Gjata 9

Video: Bëhet e gjallë Elvana Gjata, reagim i veçantë
Elvana Gjata 6

Video: Bëhet e gjallë Elvana Gjata, reagim i veçantë
Elvana Gjata 5

Pas ngjarjes së bujshme që ndodhi në zonën e ish-bllokur ku mbeti një i vrarë dhe dy të plagosur, këngëtarja Elvana Gjata u përfol si një nga shkaqet e mundshme të konfliktit.

Gjithsesi, ajo nuk u shpreh për këtë ngjarje dhe madje u largua jashtë vendit.

Tashmë ajo është shpallur në kërkim nga organet ligjzbatuese shqiptare.

Por sot ajo ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për t’u bërë ‘e gjallë’.

Pak më parë në YouTube është publikuar projekti i saj i fundit në bashkëpunim me Poo Bear me titullin Shade.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤