“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris

View Gallery
8 Photos
“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409252_21480411947

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409293_81480411941

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409346_161480411939

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409353_171480411938

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409360_181480411934

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409366_191480411935

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409380_211480411944

“Victoria’s Secret Fashion Show” do të mbahet në Paris
1480409221vici1480411949

Një ndër evenimentet më të rëndësishme të modës është “Victoria’s Secret Fashion Show”. Ky eveniment këtë vit do të mbahet në kryeqytetin francez, Paris.

Modelet më të njohura si Kendall Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid, Lily Donaldson, Joan Smalls, Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Isabel Goulart e shumë të tjera, kanë udhëtuar me avion privat.

Nuk kanë munguar as fotot, dhe modelet duken shumë të lumtura për evenimentin që pritet të tërheq vëmendje këtë fundvit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤