Victoria Beckham, nënë e përkushtuar!

Ajo jeton në të gjithë botën nga shfaqjet e modës në ngjarje ekskluzive.

7-9

Picture 4 of 4

Megjithatë pavarësisht angazhimeve Victoria Beckham u dedikoi pak kohë të veçantë familjes së saj, ndërkohë që ndau disa fotografi me fëmijët e saj.

Victoria, 43 vjeç, postoi disa foto të ëmbla të ditës së saj të relaksueshme duke ndarë fotografitë e vajzës Harper, gjashtë vjeçare dhe djemtë Cruz, 12 vjeçar dhe Romeo, 15 vjeç, në historinë e saj të Instagram.

Kjo duket e mahnitshme apo jo!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤