Victoria Beckham në krizë financiare, kompania e saj në prag falimentimi

Sipas ‘’Daily mail’’ Victoria Beckham vazhdon të ketë probleme financiare me linjën e saj të aksesorëve dhe veshjeve dh duket se kriza po thellohet edhe më tej.

Victoria Beckham 1

Picture 1 of 2

Kështu në kuadër të pasqyrave të saj fiananciare ajo është detyruar që të ndërmarr disa masa ekstreme , ku ka reduktuar stafin me 180 veta. Gazeta thotë se ajo mund të detyrohet ta mbyll fare firmën.

Në ndryshim me Victoria-n, bashkëshorti i saj David Beckham i ka rritur fitimet në kompaninë e tij, ku vitin e kaluar fitimi shkonte 2 milionë paund në vit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤