Victoria Beckham ka zgjidhje për buzëkuqin tuaj!

Victoria Beckham ndonëse nuk shihet të aplikojë grime të detajuara, ajo sjell produkte speciale që të tjerët të duken bukur!

buzëkuq 1

Picture 1 of 2

E sigurisht nga linja e saj e kozmetikës, gjendet dhe ky buzëkuq VB, e cila është ngjyra më e bukur për të përdorur në këto ditë.

Beckham ka kohë që hedh në treg një buzëkuq të markës së saj VB, megjithatë një nuancë kaq të bukur nuk mund ta gjeni një të dytë prandaj assesi si duhet munguar elementeve tuaja të panelit të grimosjes!

Një buzëkuq i tillë me ngjyrë të kuqe të errët, vjen në vlerë prej 42.30 euro!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤