Vetëm me të kuqe, vajzat e njohura shqiptare ju japin ide si të dukeni seksi për Shën Valentin

Shën Valentini po afron dhe me siguri të gjitha vajzat po bëhen gati që të impresinojnë partnerin e tyre.

1-1

Picture 1 of 16

Çështja kryesore e kësaj ditë është: si të vishemi?

Duke qenë se ngjyra e kuqe është ngjyra e dashurisë, në përgjithësi për Shën Valentin kjo ngjyrë mbizotron. Ju mund të keni bërë plane të tjera për veshjen por ne do ju japim disa ide sesi të visheni në ditën e të dashuruarve.

Në fakt idetë ua japin disa nga vajzat më të bukura të ekranit. Të veshura të gjitha me të kuqe, disa më provokative, disa më serioze, në varësi të tipit tuaj, tek ato mund të gjeni çfarë po kërkoni.

Në fotot e mëposhtme, mund të shikoni vajzat e njohura shqiptare të veshura me të kuqe dhe mund të zgjidhni se cila veshje ju pëlqen më shumë, edhe pse jo të gjeni diçka të ngjashme me ato.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤