Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…

View Gallery
9 Photos
Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 9

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 8

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 7

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 6

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 5

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 4

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 3

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 2

Vetëm dy javë pas lindjes, Emina Çunmulaj në superformë…
Emina 1

Emina Cunmulaj solli në jetë vajzën e saj të dytë Mia Soraya vetëm dy javë më parë.

Pavarësisht kësaj, modelja shqiptare e cila jeton në SHBA, i dashuron format e saj të reja trupore.

Bukuroshja 33 vjeçare është shfaqur në superformë në foton e fundit të publikuar në Instagram, ku ka pozuar me kostum banje përpara pasqyrës.

“Mamaja është rikthyer!

Dy javë pas lindjes, dhe i dashuroj këto forma të reja,” shkruan Emina në postim.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤