Vendosni limon në dhomën e fjetjes për përmirësimin e disponimit

Përveç inkurajimit të shëndetit fizik, limoni ka shumë përfitime për shëndetin tonë mendor.

Ekspertët pohojnë se limoni mund të ndihmojë në trajtimin e depresionit dhe ankthit.

Pritni tre limonë dhe vendosni pranë shtratit. Hulumtimet tregojnë se limoni mbush me energji dhe përmirëson gjendjen shpirtërore.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤