Vëllai nxjerr fotografitë, si dukej Alketa Vejsiu e vogël…

View Gallery
4 Photos
Vëllai nxjerr fotografitë, si dukej Alketa Vejsiu e vogël…
Alketa 2

Vëllai nxjerr fotografitë, si dukej Alketa Vejsiu e vogël…
Alketa 1

Vëllai nxjerr fotografitë, si dukej Alketa Vejsiu e vogël…
Endri

Vëllai nxjerr fotografitë, si dukej Alketa Vejsiu e vogël…
Alketa Vejsiu

Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu është një nga personazhet më të dashur për publikun shqiptar.

Por ajo është kujdesur gjithnjë që të jetë shumë e rezervuar përsa i përket famlijes së saj dhe i shfaq ata rrallëherë në postime në rrjete sociale për të mos thënë fare.

Por pavarësisht kësaj ajo e ka treguar gjtihnjë se është shumë familjare dhe se familja vjen e para.

Por Alketa ka një vëlla të vetëm i cili quhet Endri.

Ndryshe nga motra e tij ai publikon shpesh foto krah saj dhe fëmijëve të Alketës.

Në një nga fotografitë e fëmijërisë që ai ka hedhur ka dalë bashkë me aLketën që duket një fëmijë shumë i bukur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤