Vajza e biznesmenit të njohur shpallet Miss Peja 2017

Pas një dekade, mbrëmë në qytetin e Pejës u mbajt evenimenti për më të bukurën e vendit, ku të ftuar ishin shumë personalitete të njohura.
I gjithë organizimi ka shkuar ashtu siç e kanë planifikuar organizatorët dhe konkurrenca ka qenë mjaft e madhe.

 

Erëza Jusaj 1

Picture 1 of 3

Mirëpo, këtë çmim dhe kurorën e rrëmbeu bukuroshja vetëm 15 vjeçare, Erëza Jusaj, ku përveç çmimit kryesor ka fituar edhe çmimin Miss Press.

‘Sot pa shumë vitesh dëshira ime u realizua, dëshira të cilën e kam pasur që kur kam qenë e vogël. Kjo ëndërr nuk do realizohej pa përkrahjen familjare dhe punën e mrekullueshme të stafit. Qoftë kjo kurore shteg i arritjeve të tjera, sepse me të vërtetë kam punuar shumë për të arritur këtu dhe mundi gjithmonë shpërblehet’, ka thënë ajo e cila ishte shumë e emocionuar.

Bukuroshja Jusaj, rrjedh nga në familjes tashmë e njohur në Kosovë dhe është vajza e biznesmenit të suksesshëm pronarit të Petrol Company, Shkëlzen Jusaj, i cili gjithmonë e përkrahë dhe i qëndron pranë asaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤