Ushqimi në një spital japonez bëhet hit, njerëzit lëndohen…

Kështu siç e lexuat. Tani ëndrra e njerëzve është të ushqehen si kjo grua që i la të gjithë të trullosur me fotot e ushqimeve që i ishin shërbyer në një spital japonez.

Ushqim 1

Picture 1 of 6

Ajo e lindi fëmijën në një maternitet në Japoni dhe vendosi të ndante në IMGUR ushqimet që i çuan në shtratin e lehonës. Nuk është ushqim spitali, është një spital-restorant ku njerëzit në rrjetet sociale po shkruajnë se do të shkonin me dëshirë.

Përveç orizit që përfshihet në secilin prej vakteve, pjatat e tjera janë ëndrra e çdo producenti televiziv kur vendos të marrë një shef kuzhine që të bëjë një emision gatimi.

Janë aq të shijshme sa mund ta ndjesh shijen vetëm duke i parë në foto. Si mund ta duash kaq shumë diçka së cilës nuk i di as emrin?

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤