Urimet emocionuese nga prindërit për ditëlindjen e Harper Beckham

1-112-84-43-65-3David dhe Victoria Beckham të dy kanë shpërndarë mesazhe të përzemërta ditëlindjeje për “vajzën e tyre speciale”, Harper.

Fëmija më i vogël i familjes Beckham festoi ditëlindjen e pestë dje dhe me një mesazh emocionues ish-kapiteni i Anglisë, shkroi: “Gëzuar ditëlindjes Zonjushës sime të Bukur. Në pesë vite Harper ka sjell kaq shumë dashuri në familjen tonë… Një vajzë kaq speciale në mënyra të ndryshme ne jemi kaq me fat të shpenzojmë çdo ditë me një shpirt kaq të bukur… Në të adhurojmë ty vogëlushe”.

Victoria gjithashtu vendosi një postim për vajzën e saj, ku shkroi: “Gëzuar Ditëlindjen vogëlushe! Ne të gjithë të duam shumë!”.

Gjatë një interviste më herët për rolin e babait, David u shpreh: “Të kesh një vajzë është një histori komplet tjetër. Nuk po them që e dua vajzën time më shumë, por djemtë janë të pavarur. Ajo nuk do të dalë jashtë. Ajo do të jetë si Rapunzel – sipër në kështjellë”.

Burimi: iconstyle.al

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤