Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!

View Gallery
33 Photos
Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
1-kim-kardashian

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
2-ciara

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
3-blac-chyna

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
4-miranda-kerr

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
5-miley-cyrus

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
6-eva-longoria

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
7-nicole-williams

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
8-mariah-carey

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
9-nicki-minaj

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
10-ashley-tisdale

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
11-chrissy-teigen

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
12-tamara-ecclestone

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
13-jennifer-aniston

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
14-anne-hathaway

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
15-pippa-middleton

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
16-kate-middleton

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
17-kate-upton

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
18-jessica-biel

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
19-natalie-portman

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
20-jenna-dewan-tatum

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
21-lady-gaga

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
22-adele

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
23-beyonce

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
24-fergie

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
25-khloe-kardashian

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
26-victoria-beckham

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
27-sofia-vergara

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
28-blake-lively

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
29-angelina-jolie

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
30-iggy-azalea

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
31-lauren-conrad

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
32-amber-heard

Unaza e fejesës e VIP-ave. Inspiruese!!!
33-cheryl-cole

Fejesa është momenti më i bukuri dhe më i rëndësishmi në jetën e secilës femër, ndërkaq shumica e tyre e di apo e ka ditur se si unaza e tyre e fejesës duhet të duket.

Ne për ju kemi hedhur sytë në duart e damave të famshme, në mënyrë që të marrim pikëpamjet e vërteta për atë se cilat unaza të fejesës ato i preferojnë.

Fatkeqësisht, disa nga ato kurrë nuk kanë arritur deri te altari apo tashmë janë ndarë, mirëpo këtë nuk do ta përfillim dhe do të fillojmë të fantazojmë.

Kush e di, mbase ju lind edhe inspirimi, nëse akoma nuk e dini se si duket unaza juaj perfekte, në versionin e çmimit të lirë, natyrisht.

Kënaquni duke shikuar!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤