U vesh në mënyrë transparente por ja sa kushton kjo veshje e Ritës

Paraqitjet e saj gjithmonë marrin vëmendje.

4-1

Picture 1 of 2

Rita Ora, këngëtarja me origjinë shqiptare në çdo dalje është kujdesur që të duket sa më perfekt dhe të zërë vend në bisedat e njerëzve.

Po ashtu, ajo njihet edhe si një nga fytyrat publike që shpenzon një mal me para për veshje.

Një veshje e saj, në një foto, shihet se ajo kishte veshur një veshje tejet transparente e cila kushton 9.500 euro!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤