Tuba Buyukstun të ardhurat prej serialeve i ka investuar në dy kompani

Yjet fitojnë para në çdo hap të jetës. Kjo u jep atyre edhe shumë siguri për të ardhmen.
Një prej tyre është edhe aktorja Tuba Buyukustun që ka investuar në disa biznese të ndryshme që nuk kanë të bëjnë me botën e industrisë.

Në fakt, aktorja që më mirë njihet në trojet shqiptare si “Asi” dhe “Elif” ka investuar edhe në patundshmëri.

Aktorja e suksesshme, e cila të ardhurat që fitoi prej projekteve filmike dhe serive, i ka investuar në dy kompanitë e quajtura “Baykon Endüstriyel.

Bukuroshja 35-vjeçare aktualisht është duke u marr me disa projekte të serialeve pas një viti të suksesshëm në 2017-n.

Ndryshe, lidhja e aktores me Umut Evirgrenin kohët e fundit po përjeton një krizë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤