Truqe për rregulluar kuzhinën në mënyrë shembullore

Me siguri edhe juve këto këshilla do t’ju ndihmojnë.

Pakkush prej nesh dëshiron të pastrojë shtëpinë dhe me atë rast të kënaqet duke pastruar, aq më parë atje ku gatuhet ushqimi.

Jo vetëm për shkaqe estetike, por, në rend të parë, për shkaqe shëndetësore, kuzhina gjithmonë do t’ju duhej t’ju jetë perfekt e pastër.

Në këtë qëllim mund t’ju ndihmojnë edhe këshillat e dobishme të cilat mund t’i shihni në këtë xhirim.

Nëse organizoni mirë çdo gjë në kuzhinë, pastrimi nuk do t’ju jetë i vështirë.

Ja cilat truqe ajo i përdor!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤