Trump gëzon shëndet të shkëlqyer!

Mjeku i Shtëpisë së Bardhë deklaroi se presidenti amerikan DonaldTrump ka “shëndet të shkëlqyer” pasi Trump bëri analizat e tij të para mjekësore si president i SHBA të premten.

Kjo mbylli mjaft polemika, duke i vënë kapakun një jave në të cilën aftësitë e tij mendore për punë qenë vënë intenisivish nën shqyrtim, kështu njofton Reuters sot.

Trump kaloi rreth tre orë më mjekët ushtarakë në Qëndrën Kombëtare Mjekësore Ushtarake “Walter Reed” në Bethesda, maryland, një testim që mjeku i Shtëoisë së Bardhë Ronny Jackson tha se shkoi jashtëzakonisht mirë.

“Presidenti ka një shëndet të shkëlqyer dhe mezi po pres të jap disa detaje të martën”,- tha Jackson në një deklaratë për shtyp të shpërndarë nga Shtëpia e Bardhë.

Testimi u bë pasi një libër shumë i shitur e portretizonte Trump 71-vjeçar, si të papërqëndruar dhe foshnjarak.

Shtëpia e Bardhë u përball me një breshëri pyetjesh mbi mesazhet kontradiktore mbi politikat kyçe dhe një incidenti muajin e shkuar gjatë një fjalimi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤