Tri frizura të thjeshta dhe të shpejta për mbulimin e flokëve të yndyrta

Nëse keni problem me flokët e yndyrta dhe që në ditën e dytë nuk mund të bëni asgjë me to për shkak të yndyrës që krijohet në rrënjët e tyre, po ju sjellim zgjidhje të thjeshtë për problemin tuaj.

Që të mos detyroheni t’i lani flokët çdo të dytën ditë, provoni njërën nga këto frizura.

Flokët tuaj do të duken të pastra dhe të rregulluara, ndërkaq lëkurën e kokës suaj do ta shpëtoni nga ekspozimi i shpeshtë ndaj preparateve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤