Trend: Njëra mbi tjetrën, moderne dhe e ngrohtë!

View Gallery
4 Photos
Trend: Njëra mbi tjetrën, moderne dhe e ngrohtë!
auto_111-480x3661477738098

Trend: Njëra mbi tjetrën, moderne dhe e ngrohtë!
1

Trend: Njëra mbi tjetrën, moderne dhe e ngrohtë!
2

Trend: Njëra mbi tjetrën, moderne dhe e ngrohtë!
3

Një nga karakteristikat e kohërave të ftohta është liria, ose nevoja, varet si e shihni, për t’u bërë kreative me veshjet e shumta. Ka raste kur nuk do të veshësh pallton e madhe të trashë dhe veshja e rrobave njëra mbi tjetrën të lejon të jesh moderne dhe ngrohtë. Ja disa mënyra nga goop.

1. Mënyra më e mirë për të veshur pardesynë është kjo e look-ut klasik të vajzës franceze, një pulovër me viza, xhinse skinny dhe çizme deri te kyçi, të gjitha bashkë të kapura me një spilë dhe buzë të kuqe.

2. Mos e hiq nga dollapi xhaketën xhins ende, është pajisja e stilit gjatë muajit të ftohtë. Mendoje si një triko të ngrirë, të përkryer për t’u veshur sipër pulovrave dhe nën xhaketat mashkullore. Dhe duke qenë që asnjë veshje nuk të jep ndjesi të mirë mbi lëkurën e thatë, një vaj trupi do shërbente si shtresa e parë.

3. Edhe pse rrallë është aq ngrohtë që të vishet vetëm në zemër të vjeshtës, një xhaketë ushtarake është një shtresë e shkëlqyer mbi pulovrat e mëdha. Qëndro brenda familjes dhe kombinoje me veshje të thjeshta me nuanca të errëta, pantallona lëkure dhe një çantë për kombinim. Vendos dhe pak balsam buzësh dhe dil.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤