Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’

View Gallery
32 Photos
Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 1

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 2

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 3

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 4

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 5

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 6

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 7

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 8

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 9

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 10

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 11

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 12

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 13

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 14

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 15

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 16

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 17

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 18

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 19

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 20

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 21

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 22

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 23

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 24

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 25

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 26

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 27

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
trejsi3

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 4

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 3

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
trejsi

Trejsi Sejdini “çmend” Tajlandën, burra e gra tifo për ‘Miss Albania-n’
Trejsi Sejdini 5

Shqipëria dhe Tajlanda mund të mos jenë takuar ndonjëherë në histori, por “Miss Albania” sapo krijoi një lidhje të fortë gjatë “Miss Universe” që u zhvillua së fundmi në vendin aziatik.

Ndjekësit tajlandezë të Trejsi Sejdinit, 18-vjeçares nga Elbasani që përfaqësoi Shqipërinë në “Miss Universe”, e kanë pritur me flamuj shqiptarë dhe me postera dashamirës në aeroportin e tyre.

Ata e kanë quajtur madje “Nong Trej”, ose “Motra e Vogël Trej”. Rrjetet shoqërore në Tajlandë janë mbushur me faqe të hapura në mbështetje të vajzës që tajlandezët mendojnë se duhej të kishte fituar.

“Ajo duket si një person me karakter të fortë dhe të ëmbël njëkohësisht”, tha një nga mbështetësit më të zjarrtë të Miss Universe, Patty Suvanmanee.

“Ajo thyen rregullat standarde. Nuk ka frikë të bëjë poza seksi, dhe as nuk shtiret si ‘vajza e mirë’ që kërkojnë shfaqjet e bukurisë. Njerëzit kanë interes për të sepse ajo është vetvetja”.

“Ajo i trajton fansat shumë mirë, i përshëndet dhe takohet me ata. Madje u flet edhe fjalë që i ka mësuar në tajlandisht. Të gjithë e duan shumë dhe ndihen të lidhur me të”,- thotë Patty.

Shumë video të Sejdinit janë bërë virale në Tajlandë, në të cilat ajo thotë në gjuhën tajlandeze “Mama, jam këtu. Jam vajzë e mirë”.

/TCh/

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤