Trashaluqët më të lumtur se thatanikët

Njerëzit në mbipeshë janë më të prirë për të qenë të lumtur.

Bartja e disa kilogramëve më tepër zakonisht lidhet me numrin e rreziqeve në shëndet, përfshirë sëmundjet e zemrës, diabetin dhe rritjes se sulm.

Sidoqoftë, një studim i ri ka zbuluar që njerëzit që klasifikohen si trashaluq mund të kenë jetë më të lumtur, shkruan Independent.

Ky studim është kryer nga disa shkencëtarët të Universitetit të Bristol, të prirë nga Louise Millard dhe George Davey Smith.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤