The Independent i kushton një artikull karrierës së Dua Lipës

View Gallery
2 Photos
The Independent i kushton një artikull karrierës së Dua Lipës
dua-lipa

The Independent i kushton një artikull karrierës së Dua Lipës
auto_screenshot_214894936911489494392

E përditshmja britanike The Independent ka shkruar sot më origjinë shqipatre Dua Lipa.

Në këtë artikull që i është kushtuar 21 vjeçares shqiptare, këngët e saj përshkruhen si konfidente dhe të sinqerta

Ndonëse qindra artistë dështojnë të futen në top-lista, Dua Lipa me pak këngë ka arritur që të fitojë vëmendje dhe dëgjueshmëri.

Ajo ka gjetur audiencë në Britani të Madhe dhe SHBA, dhe vitin e kaluar ishte kthyer në rrënjët e saj në Kosovë, për të performuar në një shfaqje bamirësie për 20 mijë vetë.

Dua jo vetëm që po e pushton Britaninë, por po duket se këtë triumf po e arrin në gjithë botën; dhe kjo arritje duke mos e lëshuar asnjë album.

Ajo vetëm se ka krijuar fansat dhe ndjekësit e saj besnikë me këngët si Blow Your Mind (Mwah) dhe Hotter Than Hell, madje duke u bërë model për ta.

Albumi i parë i Dua Lipës do të lëshohet më 2 Qershor të këtij viti, dhe ajo po e sheh 2017-tën si shansë për të lënë gjurmë – dhe jo vetëm përmes toplistave dhe shpërblimeve, shkruhet ndër të tjera në artikullin e publikuar nga The Independent.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤