Terapia e çarçafëve të bardhë

happy-woman-sleeping-pillow

Sipas studiuesve dhe hulumtimeve të ndryshme, terapia e çarçafëve të bardhë është zgjidhja më e mirë kundër stresit, ankthit apo pagjumësisë.

Mjafton të shtroni në krevatin tuaj çarçafë të bardhë dhe kjo do të ndikojë drejtëpërdrejtë në psikozën tuaj. Pagjumësia mund të krijojë një listë të gjatë problemesh dytësore si mospërqëndrim, rënie produktiviteti, nervozizëm, lodhje, depression, ankth etj të cilat me kalimin e kohës mund të shndërrohen në probleme serioze.

Ngjyra e bardhë është vërtetuar se ndihmon sistemin nervor të çlodhet. Kjo është një terapi krejtësisht e sigurt dhe efektive që promovon orë gjumi të qeta.

Studimet klinike tregojnë se shtresat e bardha ndihmojnë pacientët që vuajnë nga shumë sëmundje dhe çrregullimeve të ndryshme si për shembull autizmi, Tourette-së, Alzheimer, paralizë cerebrale dhe madje mund të ndihmojë në lehtësimin e simptomave menopausale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤