Tendenca e sezonit të ftohtë: Pulovrat!

View Gallery
4 Photos
Tendenca e sezonit të ftohtë: Pulovrat!
1

Tendenca e sezonit të ftohtë: Pulovrat!
2

Tendenca e sezonit të ftohtë: Pulovrat!
3

Tendenca e sezonit të ftohtë: Pulovrat!
4

Dimri po afron! Më në fund! Dhe themi më në fund, sepse pak a shumë të gjithë kemi hyrë në klimën e Krishtlindjeve, ose atë të pritjes së tyre.

Një arsye tjetër për t’u gëzuar, tani që temperaturat janë të ulëta është që, të paktën deri në shkurt do të mbajmë veshur pulovrat e ngrohta. Ato janë për t’u admiruar sepse, përveç ndjesisë që krijojnë, shkojnë jo vetëm me xhinse, por me gjithçka. Dhe mbi të gjitha tregojnë shumë chic.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤