Temperaturat deri në -19 gradë, pezullohet mësimi në disa shkolla në Korçë

Tempertaturat e ulta dhe ngricat deri në -19 gradë në Koçë kanë sjellë pezullimin e mësimit në disa shkolla.

Fax News raporton se është pezulluar mësimi në dy shkolla, në fshatin Orman dher Sheqeras.

Ato njihen si pikat më të ftohta në gjithë Shqipërinë.

Ndërkohë në gjithë shkollat e tjera ka reduktim të orëve të mësimit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤