Të vishesh si Amal Clooney

Inspirohuni nga stili i avokates Amal Clooney dhe bëni gati dukjen tuaj të radhës për në punë.

5-0

Picture 1 of 10

 

Amal njihet për stilin e saj elegant, mirëpo ajo njëkohësisht inkorporon edhe rroba “street style” në dukjet e saj.

Një bluzë e thjeshte e kombinuar me një fund përplot luleapo pantallona klasike me materiale me dizajne.

Këto janë dy nga idetë që mund t’i merrni nga avokatja e famshme dhe t’i aplikoni në dukjet tuaja të përditshme.

Për më shumë hidhni një sy fotografive më poshtë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤