Të ”vdesësh” për perëndimin, si realizohet Selfie

Një çift mjaft guximtar i pëlqen të eksplorojë majat e larta të vinçave për të kapur selfie perfekte. Me vete kanë vetëm një shkop selfie dhe një çantë shpine, dhe Angela Nikolau dhe i dashuri i saj Ivan Beerkus hipën në majën e “vinçit më të lartë në Hong Kong”.

Selfie 1

Picture 1 of 5

Angela, një artiste ruse 24-vjeçare ka rreth 500 mijë ndjekës në Twitter, falë pasionit të saj për të pozuar në pozicione të rrezikshme, qindra metra në ajër. Aventurierja ka thënë për BBC: “Ndonjëherë hipi në ndërtesa pa kamera vetëm për të parë lindjen apo perëndimin e diellit”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤