Të martohesh në malin Everest

Ashley Schmeider dhe Jamess Sisson , një çift nga Kalifornia vendosën që dashurinë e tyre ta kurorëzonin në malin Everest.

1

Picture 1 of 16

32-vjeçarja dhe 35-vjeçari kaluan një vit të tërë duke planifikuar dhe trajnuar për ekspeditën.

Të shoqëruar nga fotografi i tyre Charleton Churchill, ata realizuan fotografitë e tyre më të mira në Everest, ku edhe dhanë betime e tyre pas ballafaqimit me borë të thellë e temperatura të ulëta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤