Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra

View Gallery
16 Photos
Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q11480607967

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
3ae787fe00000578-0-image-a-105_14805519905611480607071

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q21480607970

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
w11480607074

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q31480607974

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q41480607978

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q51480607981

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q61480607983

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
q71480607986

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
w21480607077

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
w31480607079

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
w41480607082

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
a91480588449

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
a41480588433

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
3ae6d8d100000578-3988412-all_together_now_the_group_were_all_musically_minded_as_they_swa-a-10_14805551402221480607067

Të mahnitshmet Adriana dhe Alessandra
3ae6e08100000578-3988412-party_time_the_ladies_were_all_seriously_letting_their_hair_down-a-12_14805551451271480607069

Ato ishin dy nga engjëjt më të pritur në pasarelën e Victoria’s Secret Fashion Show, të mërkurën mbrëma në Paris.

Dhe, Alessandra Ambrosio e Adriana Lima, bënë që të gjithë të kthenin kokat për t’i shikuar.

Veteranja Angel Alessandra mahniti me pamjen e saj, edhe pas përfundit të shfaqjes. Ajo u paraqit me një fustan të zi, të tejdukshëm, me një palë të brendshme nën të. Bukuroshja tregoi gjoksin dhe këmbët e gjata seksi.

Mahnitëse dukej edhe Adriana, e veshur në të bardha, ku nxori këmbët e gjata seksi dhe dekoltenë e hapur. Ajo kishte veshur një fustan të bardhë, me një rrip ngjyrë ari në mes, me një të çarë në këmbë. Ajo dukej tejet joshëse dhe bëri që të gjithë të kthenin kokën për ta shikuar

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤