Të gjitha veshjet e Kate Middleton për Krishtlindje gjatë këtyre viteve

Siç e do tradita, Duka dhe Dukesha e Kembrixhit, Princi William dhe Kate Middleton, do t’i bashkohen Mbretëreshës dhe pjesës tjetër të familjes mbretërore për Krishtlindje në Sandringham.

Kate Middleton 6

Picture 6 of 6

Dhe përderisa Kate Middleton ishte ftuar në këtë organizim vetëm pas martesës në vitin 2012, e fejuara e Princit Harry, Meghan Markle, ka marrë një ftesë për këtë darkë pavarësisht se nuk janë të martuar.

I vetmi rast kur Dukesha Kate Middleton e ka thyer traditën e pjesëmarrjes në Sandrigham kishte qenë në vitin 2012 kur ishte e sëmurë si pasojë e fëmijës së saj të parë, Princit George.

Familja katër-anëtarshe e Kate Middleton dhe Prince William do të bëhet familje pesë-anëtarshe në prill, sepse Kate është shtatzënë me fëmijën e tretë dhe, si në rastet e kaluara, edhe tani po shkëlqen me stilin e saj të një nëne!

Më poshtë i keni të gjitha veshjet e saj festive nga gjashtë vitet e kaluara, duke i përfshirë palltot, fustanet, këpucët dhe aksesorët!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤