Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit

View Gallery
5 Photos
Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit
1231490433242

Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit
5e38ec024ee8ab6d36712d5009793aff1490433238

Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit
8d608f1bd567742cc28f82896d253fea1490433240

Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit
662bd1da760d7e6565f7151f8a8e136b1490433244

Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit
d8588e1d9979c8c8d324a69bc30712151490433246

Edhe pse një vend jo shumë i dukshëm, lëkura pas veshit pranë rrënjëve të flokëve është shndërruar në vendin ideal për tatuazhe.

Tatuzhet e vogla dhe me kuptim janë shumë më tepër estetike se ato që zënë një hapësirë të madhe të trupit, ndaj nëse i pëlqeni tatuzhet por nuk dëshironi t’i ekspzoni tepër ky është vendi i duhur.

Frymëzohuni nga idetë e mëposhtme!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤