Stilime flokësh për nuse, të thjeshta dhe të mrekullueshme për ditën tuaj!

Pasi modeli i flokëve martesor të jetë konfirmuar, është koha për të marrë një look perfekt për nuse! Modelet e flokëve moderne për nuse tregojnë bukurinë dhe personalitetin e vajzave!

bridesmaidhair01-naturalupdobridesmaidhair03-braidsbridesmaidhair05-curlsbridesmaidhair02-fresh-floralsbridesmaidhair04-modernsleek (1)bridesmaidhair06-headbands

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤