Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët

View Gallery
14 Photos
Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
2-70

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
3-54

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
4-45

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
5-32

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
6-27

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
7-22

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
8-17

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
9-17

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
10-15

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
11-13

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
12-11

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
13-9

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
15-5

Stili i vjeshtës: Ndërthurja e veshjeve me 4 stinët
17-1

Sezoni i ri nuk kërkon domosdoshmërisht rifreskimin e garderobës, ndaj tregohuni të zgjuara e mësoni të kombinoni veshjet e katër stinëve.

Veshjes gjithmonë i kushtojmë një vëmendje të veçantë, por me ndërrimin e stinëve gjithmonë vihemi në vështirësi për të zgjedhur veshjen e duhur.

Gardëroba jonë ndryshon dhe ne nuk e kemi idenë se cila është veshja, ngjyra apo prerja më në modë e sezonit që sapo ka hyrë.

Moda është një përsëritje tendencash, por prekjen e fundit e bëni ju duke personalizuar trendet sipas stilit tuaj.
Moti është freskuar ndjeshëm dhe duket se trupi kërkon vetvetiu një xhaketë a një shall.

Galeria e mësipërme përmbledh modën e vjeshtës 2016 sipas stilit të rrugës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤