Sokol Balla largohet nga detyra e drejtorit të lajmeve në Top Channel

“Furtuna” që ka kohë që fryn në Top Channel, të cilit i jane larguar disa gazetarë të njohur, por edhe aktorë nga programet argëtuese, duket se ka prekur edhe Sokol Ballën, i cili deri më sot mbante postin e drejtorit të informacionit në televizionin kombëtar.

Top Channel ka shkarkuar nga detyra Sokol Ballën dhe në vend të tij është emëruar gazetari Endri Xhafo.

Ky i fundit do të qendrojë në postin e drejtorit të informacionit deri në një moment të dytë, kur të mblidhet bordi drejtues i televizionit për të emëruar drejtorin e ri.

Xhafo kishte vetëm 2 muaj që ishte larguar nga ABC News dhe ishte rikthyer në Top Channel sërish.

Motivi i shkarkimit të Ballës nga ky post mbetet ende i paqartë, por mësohet se ai do të vazhdojë të moderojë emisionin “Top Story”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤