Skrub per duar të bukura dhe sa më të bardha!

skrub

Përbërësit për këtë skrub janë nga kuzhina juaj dhe do japin efekte të mrekullueshëm në duart tuaja.

Nevojiten:

1 luge sode buke dhe gjysme limoni.

Limon shtoni derisa të shikoni që soda e bukës njomet.

Me këtë skrub ferkoni sa më shumë duart, në fund lani dhe shperlani me ujë të bollshëm. Do te shikoni një rezultat të mrekullueshëm, duar perfekte dhe pa shpenzime.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤