Si t’i thurni me grep për beben tuaj këto sandale tejet të lezetshme

bebe

Këto sandale fillimisht i kemi vërejtur nga blogerja Bethany Wright Dearden. Ajo, si nënë e dy fëmijëve, kishte zbuluar këtë ide kur kishte qenë shtatzënë dhe kishte vendosur ta kalojë kohën duke thurur me grep.

Nëse mendoni se këto sandale janë gjëja më e lezetshme që keni parë deri tani, atëherë keni parasysh se këto mund t’i thurni edhe vetë.

Në një video, të cilën jua sjellim më poshtë, mund të shihni hap pas hapi procesin e thurjes së këtyre sandaleve, e i cili nuk duket proces aq i vështirë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤